Cele mai bune 11 creme pentru calmarea durerii din 2024, conform profesioniștilor în administrarea durerii

Am întrebat specialiștii în gestionarea disconfortului cu privire la cele mai bune loțiuni topice pentru atenuarea disconfortului, ce să încercăm să găsim, ce să prevenim și care sunt cele mai bune de pe piață în prezent.

Discomforturile și încordarea țesutului muscular vă pot împiedica activitățile de zi cu zi și pot afecta substanțial rutina dvs. de exerciții. Vestea bună este că există o alegere cu acțiune rapidă pentru atenuarea disconfortului din masa musculară: analgezicele topice. Analgezicele topice, numite mai frecvent loțiuni pentru ameliorarea durerii, pot ameliora rapid disconfortul — chiar dacă pe scurt — și vă pot readuce pe picioare și să aprecieze din nou viața. Aceste puternice analgezice sunt grozave atât pentru atenuarea disconfortului intens, cât și pentru persistentă și funcționează prin absorbția rapidă chiar în piele, unde există disconfort, pentru a oferi o ușurare rapidă a țesuturilor musculare și a presiunii dureroase. Cele mai bune creme pentru atenuarea disconfortului pot fi găsite în diferite uniformități — creme, geluri, roll-on-uri și frecții — și funcționează în diferite moduri, cum ar fi producerea unei senzații de răcire amorțitoare sau senzație de încălzire reconfortantă sau pur și simplu oferind ingrediente antiinflamatoare direct acolo unde este necesar, fără experiențele de aer condiționat sau de încălzire.Citit Motion Free Gel Comanda site-ul

Performanța acestor creme poate varia foarte mult în funcție de rezistența chimică, locația și tipul de disconfort. Pentru a înțelege mai bine ce să încercăm să găsiți în loțiunile de ameliorare a durerii de top, ne-am consultat cu un grup de profesioniști în monitorizarea disconfortului pentru a descoperi ce ingrediente esențiale să încercați să găsiți, dacă cremele de răcire sau de încălzire sunt mult mai bune și dacă există componente, articole sau mărci de prevenit. Am luat răspunsurile specialiștilor și am evaluat mai mult de 30 de analgezice topice și am evaluat fiecare produs în funcție de preț, ingrediente energetice, experiențe de răcire sau încălzire, valoarea generală, împlinirea consumatorului, credibilitatea mărcii și confortul utilizării.

După o analiză amănunțită, am stabilit 11 dintre cele mai bune loțiuni pentru ameliorarea durerii de pe piață astăzi. Cu toate acestea, înainte de a începe, intenționăm să explicăm că acestea sunt remedii pe termen scurt pentru disconfort și durere și nu țin cont de cauza principală a durerii persistente sau a disconfortului grav. Dacă disconfortul persistă, vă rugăm să vizitați medicul dumneavoastră pentru asistență cu privire la tratarea resursei.

Iată cele mai bune loțiuni pentru ameliorarea disconfortului din 2024 conform experților în administrarea disconfortului

Gel de atenuare a durerii Biofreeze Expert Stamina

Cea mai bună loțiune totală pentru atenuarea durerii

Preț: 12,54 USD pentru 4 oz.|Ingrediente secrete: 5% mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: aer condiționat|Aroma: mentol care se estompează rapid într-un parfum neutru

Gelul Biofreeze Specialist pentru atenuarea durerii este cea mai eficientă cremă generală pentru atenuarea durerii musculare, ca urmare a formulei sale cu acțiune rapidă și de durată. Aerul condiționat de mentol și camfor oferă o ușurare imediată prin întreruperea semnalelor de durere ale corpului, făcându-l o opțiune potrivită pentru ameliorarea rapidă a durerilor și disconfortului muscular.

O caracteristică benefică a Biofreeze este includerea de aloe și vitamina E, care ajută la catifelarea pielii. Clienții apreciază eficiența gelului, ușurința în utilizare și senzația de încălzire. După cum a ținut cont de un client, „[Este] ușor de aplicat și funcționează rapid. Cu siguranță funcționează excelent pentru reducerea durerii de spate.” Un client suplimentar l-a recomandat pentru articulații dureroase și țesuturi musculare, lăudându-i mirosul marginal, plăcut și rezultatele de lungă durată.

Tiger Balm Ultra Stamina Unguent pentru calmarea durerii

Cremă ideală pentru ameliorarea durerii, ieftină

Cheltuieli: 6,88 USD|Componente cheie: 11% Camfor, mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: Aer condiționat|Aroma: Miros puternic, deosebit de camfor și mentol

Tiger Balm Ultra Strength Pain Soothing Unguent este o alegere remarcabilă pentru cea mai bună loțiune accesibilă pentru ameliorarea disconfortului din masa musculară, deoarece un procent este foarte mare, iar la sub 7 USD un recipient, aceasta este o frecare puternică și de lungă durată care a câștigat nu cheltui mult. Oferind un efect de răcire imediat și rezistând la senzația de încălzire, ingredientele active ale Balsamului de Tigru, camfor și mentol, funcționează ca contra-iritante, distrăgându-vă cu succes de la durere și oferind o ușurare rapidă.

O funcție remarcabilă a Tiger Balm este efectul său rezistent. „La 11%, acești contra-iritanți generează o iritabilitate relaxantă a suprafeței de aplicare care este suficient de solidă pentru a întrerupe semnalele de disconfort de la inflamația articulațiilor, ceea ce vă permite să vă terminați sarcinile de zi cu zi cu mult mai puțină durere”, susține Matthew. Cavanaugh, un chiropractician la Cavanaugh Chiropractic care Clinic. Cu toate acestea, aroma sa solidă și capacitatea de a păta hainele ar putea fi un dezavantaj pentru unii.

Consumatorii apreciază atenuarea disconfortului, performanța și valoarea. Ei discută că ameliorează durerile musculare și funcționează remarcabil de bine. Mărturia unui client a lăudat ușurarea rapidă, „În 20 de minute, am uitat că a existat disconfort în primul rând”. Un alt consumator a fost mulțumit de mărime pentru preț, afirmând: „Puțin merge departe. Am achiziționat 2 deoarece nu îmi venea să cred costul.”

DoTerra Deep Blue Rub

Cea mai bună loțiune răcoritoare pentru atenuarea disconfortului

Preț: 28,49 USD pentru 4 oz.|Ingrediente active truc: Wintergreen, camfor, mentă piper, tansy albastru, matricaria (mușețel german), uleiuri importante de helichrysum, ylang și osmanthus.|Aer condiționat, încălzire, neutru: răcire inițial, după acea încălzire|Miros: Aroma solidă, rămasă

Deep Blue Rub de la DoTerra este alegerea noastră pentru cea mai bună cremă de răcire pentru atenuarea disconfortului din masa musculară, deoarece amestecul său special de uleiuri vitale oferă o senzație de aer condiționat și de încălzire complet naturală pentru ameliorarea rapidă și liniștitoare. Senzația de dublă acțiune este eficientă în mod special pentru calmarea masei musculare și a articulațiilor dureroase, utilizând cercetările științifice privind contra-iritarea pentru a distrage atenția semnalelor de disconfort.

Atributul ispititor al Deep Blue Rub este amestecul său de esențe de plante naturale și diverse alte componente puternice. De exemplu, uleiul de iarnă include o substanță similară cu analgezicele, denumită și acid acetilsalicilic. Punerea uleiului de iarnă pe piele pe zonele incomode poate ajuta la reducerea experienței. În plus, camforul este absorbit rapid chiar în piele și promovează terminațiile nervoase sensibile la răcire, ceea ce provoacă o senzație de răcire, ameliorând durerea. Aceste substanțe biologice oferă o senzație de calmare locațiilor cu probleme vizate, trimițând alinare acolo unde este cel mai necesar.

Clienții au apreciat structura, eficiența, calitatea și ameliorarea durerii. Ei menționează rezultatul său de simțire bine, că permite mișcarea cu durere marginală, care funcționează bine pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, opiniile sunt amestecate cu privire la miros și valoare.

Cele mai bune 11 creme pentru calmarea durerii din 2024, conform profesioniștilor în administrarea durerii

Rud A535 Cremă de încălzire pentru rezistență maximă

Cea mai bună cremă extra-rezistentă pentru ameliorarea disconfortului

Cost: 9,48 USD pentru un tub de 3,5 oz|Ingrediente active secrete: salicilat de metil, mentol, camfor, ulei de eucalipt|Aer condiționat, încălzire, neutru: încălzire|Aroma: ușoară, care nu atenuează mirosul de mentol

Loțiunea de căldură pentru mușchi și articulații Massage A535 se află în fruntea listei noastre de verificare ca cea mai bună cremă de calmare a durerii în masa musculară extra-rezistentă datorită formulei sale cu acțiune rapidă și cu penetrare profundă. Componentele sale active, salicilat de metil, camfor, ulei de eucalipt și mentol, oferă o ușurare rapidă la contactul cu pentru a minimiza rapid durerea și disconfortul muscular.

Ceea ce iese în evidență în ceea ce privește Rub A535 este faptul că formula sa are cu 100% mai multe componente pentru ameliorarea durerii decât loțiunile obișnuite de rezistență, ceea ce o face o alegere puternică pentru cei cu țesut muscular extrem și disconfort articular.

În ciuda rezistenței sale, crema are o aromă moderată și nu este copleșitoare, ceea ce o face o alegere excelentă pentru utilizarea de zi cu zi. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că loțiunea se poate simți într-adevăr ușor lipicioasă după aplicare, iar unele persoane pot simți cu adevărat că senzația de încălzire este, de asemenea, extremă.

Loțiune Icy Hot PRO pentru atenuarea disconfortului

Cea mai bună cremă pentru atenuarea disconfortului, fără mizerie

Preț: 15 USD|Ingrediente secrete: 16% mentol, 11% camfor|Răcire, încălzire, neutru: răcoritor|Parfum: mentă

Dacă alegeți o loțiune de atenuare a durerii cu putere maximă, dar nu vă place reziduurile rămase în mod obișnuit, luați în considerare Loțiunea Pro de la Icy Hot. Cu 16% mentol și 11% camfor, această formulă se laudă printre cele mai importante ingrediente energetice oferite fără prescripție medicală.

Aplicatorul de masaj fără dezordine este echipat cu 54 de noduri individuale pentru a oferi o senzație de aer condiționat exact acolo unde ai nevoie, fără a avea niciun fel de produs pe mâini. Chiar și mai bine, loțiunea se absoarbe rapid și nu este grasă.

Unul nefavorabil este aroma; ca urmare a concentrației ridicate de mentol, nasul și ochii pot prezenta o oarecare iritație atunci când se aplică pe zone mai mari. Pentru a preveni acest lucru, aplicați într-o zonă bine ventilată, departe de copiii mici și de câini de companie.

Publicado en 1.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *